Gruodžio 19 d. 21.00 val. „Q karštligė – kaip suvaldyti ir kodėl? – praktiniai patarimai “

Internetinio seminaro data ir laikas: antradienis (2023.12.19), 21.00 val. (Lietuvos laiku).

Pastaba: seminaras yra nemokamas ir registruotas LVGA (2 val.), seminaras anglų kalba.


Apie lektorių: SŁAWOMIR KOŹMIŃSKI, DVM

Lektorius 2004 m. su pagyrimu baigė Veterinarijos studijas Vroclavo žemės ūkio akademijoje (vėliau: Vroclavo aplinkos ir gyvosios gamtos mokslų universitetas). 2008 m. įgijo gyvūnų reprodukcijos specialisto
vardą.


Nuo pat karjeros pradžios jis dirba tiek su pieninių, tiek su mėsinių galvijų ūkiais. Tai daugiausia stambūs ūkiai su intensyvia gamyba,taip pat klientų ratą sudaro ir nedideli šeimos ūkiai. Pagrindinis jo veiklos akcentas – prevencinių priemonių taikymas, padedantis gerinti bandų sveikatą ir produktyvumą.


Lektorius specializuojasi reprodukcijos srityje, taip pat turi didelę patirtį valdant infekcines ligas. Šiuo metu lektorius kaip nepriklausomas veterinarijos konsultantas, konsultuoja ūkius nustatant prevencines procedūras dėl infekcinių ligų (HACCP (lenk.)).


Lektorius daugelį metų dalijasi patirtimi, publikuodamas straipsnius veterinarijos ir ūkininkavimo žurnaluose (Top Agrar, Weterynaria w terenie, Hoduj z głową).


Beveik dešimtmetį jis yra įvairių konferencijų veterinarijos tema pranešėjas. Nuo pat karjeros pradžios aktyviai dalyvavo mokymuose tiek Lenkijoje, tiek užsienyje, kas leidžia nuolat kelti profesinę kvalifikaciją.



Svarbu: registraciją atlieka patys dalyviai, prašome teisingai nurodykite vardą, pavardę ir el. pašto adresą. Po registracijos į savo nurodytą el. pašto adresą gausite nuorodą su kuria seminaro dieną ir prisijungsite.

Pažymėjimai bus atsiųsti į Jūsų naudotą el. pašto adresą (per 14 d.).


Registracijos nuoroda:

Parašykite komentarą

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti tinkamą svetainės veikimą. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su LVGA Privatumo politika.