KTU Maisto instituto seminaras

KVIETIMAS Į SEMINARĄ

„HIGIENIŠKA INŽINERIJA IR DIZAINAS – TEORINIAI IR PRAKTINIAI ASPEKTAI

Seminarą organizuoja: Europos Higieniškos Inžinerijos ir Dizaino Grupė

KTU Maisto institutas

 

Data ir laikas: 2017 m. rugsėjo 12 d. 13.00 – 17.00 val.

 

Vieta: KTU  „Santakos“ slėnio 216 salė, K. Baršausko g. 59, Kaunas.

 

Seminaras nemokamas. Jo dalyviams bus išduotas pažymėjimas. 12:30-13:00 registracija.

Seminaro programa:  
Įžanginis žodis, trumpas higieniškos inžinerijos svarbos pristatymas

Raimondas Narkevičius

Maisto sauga Lietuvoje

Jonas Valuta, VMVT

Apie EHEDG ir jos veiklą rytų EuropojeEHEDG and its activities in Eastern Europe

Prof. Mark Shamtsian, Russia

Higieniškas dizainas, maisto sauga ir žmonių elgsena Hygienic design, food safety and human behavior

Prof. Vladimir Kakurinov, Makedonija

Higieniško perdirbimo rizikos veiksniaiHazards in hygienic processing

Prof. Mark Shamtsian, Russia

Higieniškas įrenginių dizainas ir valdymo prioritetaiHygienic design of Equipment and key points to manage

Huub Lelieveld, Olandija

Higieniška inžinerija ir dizainas: teorija ir praktikaHygienic engineering and design: theory and practice

Prof. Vladimir Kakurinov, Makedonija

Vietovės parinkimas ir gamyklos dizainasSite selection and factory design

Huub Lelieveld, Olandija

Higieniškos drenažo sistemos

Giedrė Butkienė, ACO Nordic Lietuva

 

 

Telefonai  pasiteirauti: EHEDG Lietuvos sekcijos pirmininkas, KTU Maisto instituto mokslo darbuotojas Raimondas Narkevičius, tel. 86884 3226

Prašome registruotis tel. 837 312393, el. paštu: mai@ktu.lt

 

 

Parašykite komentarą

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti tinkamą svetainės veikimą. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su LVGA Privatumo politika.