Dėl ES paramos projektų ruošimo

Sveiki,

Nors ir turite nemažai panašių pasiūlymų, aš taip pat siūlau pasinaudoti išskirtine galimybe vet. Gydytojams plėtoti savo verslą kaimo vietovėse.

Rengiu projektus, verslo planus, teikiu pagalbą komplektuojant pridedamus prie projekto dokumentus, bendrauju su administruojančiomis institucijomis iki galutinio sprendimo priėmimo. O klientui pageidaujant, teikiu pagalbą viso projekto įgyvendinimo metu, t.y. kol fondų pinigai pasiekia kliento sąskaitą.

Su SAPARD, PHARE, ES struktūrinių ir kitų fondų paramos projektais dirbu nuo 2000 m. Iki šiol didžioji dalis nuolatinių klientų buvo stambios įmonės. Deja, 2014 – 2020 m. periode praktiškai visos fondų investicijos kreipiamos į mažas ir vidutines įmones. Todėl noriu rasti nuolatinių klientų šiame segmente ir tikiuosi sėkmingai su jais bendradarbiauti ilgą laiką. O kadangi šiuo metu paskelbtas kvietimas ypatingai palankus veterinarijos veiklą vykdantiems subjektams, todėl išdrįsau tokias paslaugas siūlyti Jūsų asociacijos nariams.

Pagarbiai,
Sigita, konsultantė

Tel. :   8 686 35507

el.paštas:      sigita@abisala.com

Parašykite komentarą

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti tinkamą svetainės veikimą. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su LVGA Privatumo politika.