Paroda „Belagro 2014” Minske

BELAGRO + BELFERMA’ 2014

TARPTAUTINĖS ŽEMĖS ŪKIO PRODUKTŲ, GYVULININKYSTĖS, ŽEMĖS ŪKIO MAŠINŲ IR ĮRENGIMŲ parodOS
Minskas, Baltarusija
     

Parodos vyks š.m. birželio 03-08 d.

           

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
Kviečiame Jus š.m. birželio 03-04 d. aplankyti 24-ąją „BELAGRO’ 2014 – Tarptautinę žemės ūkio produktų, gyvulininkystės, žemės ūkio mašinų ir įrengimų parodą“ Minske, Baltarusijoje. Paroda „BELAGRO” – tai labiausiai žinoma paroda Baltarusijoje, savo organizaciniu lygiu, dydžiu ir apsilankančių specialistų skaičiumi išsiskirianti iš daugelio analogiškos tematikos parodų, vykstančių NVS, Baltijos šalyse ir Rytų Europoje. Paskutinį sykį 2013 m. BELAGRO parodoje dalyvavo 435 įmonės iš 18 šalių: Baltarusijos, Austrijos, Vokietijos, Nyderlandų, Italijos, Ispanijos, Uk rainos, Kinijos, Danijos, Lietuvos, Latvijos, Šveicarijos, Lenkijos, Rusijos, Prancūzijos, Čekijos, JAV ir Singapūro. Parodą aplankė virš 50 000 žemės ūkio ir maisto pramonės specialistų iš 30 šalių. Savo ekspozicijas parodos dalyviai pristatė 50 700 kv.m. bendrame plote paviljonuose ir lauko aikštelėse.
BELAGRO parodoje eksponuojama: technika, įrengimai ir technologijos žemės ūkio produkcijos gamybai, fermoms ir šiltnamių ūkiams; žemės ūkio produkcija; agrochemija, augalų ir žemės apsaugos priemonės; įrengimai ir technologijos gyvulininkystei ir paukštininkystei; pašarai ir pašarų priedai; veterinariniai preparatai ir medikamentai; statybinės konstrukcijos, energetikos ir pr ograminė įranga; sėklos, augalai, technologinė grūdinių kultūrų perdirbimo įranga; pramoninė ir prekybinė šaldymo įranga; pakavimo ir fasavimo įrengimai, medžiagos, tara, pakuotė ir etiketės žemės ūkio reikmėms; bitininkystė; atsarginės ir komplektuojančios dalys; specliteratūra.
Didelį susidomėjimą praėjusiame sezone sukėlė specializuota paroda „BELFERMA“, kuri šiais metais organizuojama 2-ą kartą. Joje buvo pristatyti gyvulininkystės pasiekimai ir naujovės: šėryklos ir įranga gyvuliams, narvelių įranga ir inkubatoriai, automatinė įranga pienininkystės fermoms, automatinės bandos valdymo sistemos, melžimo įranga, pieno atšaldymo technika (stacionari ir mobili), pašarai ir pašarų priedai, veterinariniai preparatai ir medikamentai, naujos technologijos bioenergetikoje, taip pat energetikos įranga ir jos programinis aprūpinimas, kt.
Kelionė su grupe autobusu vyks š. m. birželio mėn. 03-04 d.
Kelionės kaina: 495,-Lt./asm.
Kelionės kainą sudaro: kelionė komfortabiliu autobusu, 1 nakvynė (su pusryčiais) dviviečiame kambaryje viešbutyje Minske, kelionės vadovo paslaugos, kelių ir ekologijos mokesčiai, apžvalginė ekskursija, parodos bilietas, kelionės dokumentų sutvarkymas.
Į kainą neįskaičiuota:
  • Baltarusijos viza: 135,-Lt/asm./per 7 darbo dienas; 225,-Lt/asm./per 3 d.d.
  • Sveikatos draudimas: 6,-Lt/asm.
  • Lankytinų objektų bilietai ekskursijos metu
Dėl visų kelionės detalių: smulkesnės kelionės programos, paraiškos kelionei ar kitų klausimų maloniai kviečiame teirautis verslo parodų skyriaus vadovės Laimutės Aleksiūnienės ir registruotis kelionei iki š.m. balandžio 30 d. tel.: +370 61528130; +370 5 2101216; arba e-paštu: l.aleksiuniene@boutiquetravel.lt; parodos@boutiquetravel.lt;
Verslo kelionių organizatorius „Boutique Travel“ Universiteto g.4, LT-01131 Vilnius www.boutiquetravel.lt

Parašykite komentarą

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti tinkamą svetainės veikimą. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su LVGA Privatumo politika.