LVGA MKS seminaras LSMU VA

 

2013 03 20 LVGA Maisto kontrolės sekcijos seminaro  darbotvarkė
 
 
 
 
Tema "Mėsa ir mėsos produktai (gamybos technologijos, kokybės vertinimo kriterijai)"
 
Registracija 9 val.
pradžia 10 val.
 
10.00-11.30.
1. Mėsos gaminių kokybė. Veiksnių, turinčių įtakos kokybei, apžvalga. A.Mieželienė. KTU  Maisto institutas.
2. Glutamo rūgšties ir jos druskų poveikis mėsos produktų  kokybei. A.Mieželienė. KTU  Maisto institutas
 
11.30-12.15
3. Bendrieji juslinės analizės principai ir jų taikymo ypatumai. Kokybės kontrolė ir juslinė analizė. A.Mieželienė. KTU  Maisto institutas
4. Juslinės analizės taikymas mėsos gaminių vertinimui. A.Mieželienė.  KTU Maisto institutas
 
12.15-13.00 Pietų pertrauka
13.00- 14.30
5. Sveikatai palankios technologijos mėsos pramonėje. A. Šalaševičienė. KTU Maisto institutas
 
14.30-15.00 Diskusija
 
Seminaras: veterinarijos gydytojams inspektoriams, privatiems veterinarijos gydytojams, maisto įmonių astovams
Seminaro mokestis 70, 0 Lt
LVGA Maisto kontrolės sekcijos nariams 40 Lt
 

Parašykite komentarą

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.