2013 03 20 LVGA Maisto kontrolės sekcijos seminaro darbotvarkė
Tema "Mėsa ir mėsos produktai (gamybos technologijos, kokybės vertinimo kriterijai)"
Registracija 9 val.
pradžia 10 val.
10.00-11.30.
1. Mėsos gaminių kokybė. Veiksnių, turinčių įtakos kokybei, apžvalga. A.Mieželienė. KTU Maisto institutas.
2. Glutamo rūgšties ir jos druskų poveikis mėsos produktų kokybei. A.Mieželienė. KTU Maisto institutas
11.30-12.15
3. Bendrieji juslinės analizės principai ir jų taikymo ypatumai. Kokybės kontrolė ir juslinė analizė. A.Mieželienė. KTU Maisto institutas
4. Juslinės analizės taikymas mėsos gaminių vertinimui. A.Mieželienė. KTU Maisto institutas
12.15-13.00 Pietų pertrauka
13.00- 14.30
5. Sveikatai palankios technologijos mėsos pramonėje. A. Šalaševičienė. KTU Maisto institutas
14.30-15.00 Diskusija
Seminaras: veterinarijos gydytojams inspektoriams, privatiems veterinarijos gydytojams, maisto įmonių astovams
Seminaro mokestis 70, 0 Lt
LVGA Maisto kontrolės sekcijos nariams 40 Lt