LVGA Maisto kontrolės sekcijos seminaras (04.07)

Š.m. balandžio 07 d. 10 val LVA 4-je auditorijoje (Tilžės g. 18, Kaunas) vyks LVGA Maisto kontrolės sekcijos seminaras "Maisto produktų gamybos ekologija ir sauga". Pranešimus skaitys: lekt. G. Zaborskienė ir E. Bartkienė.

Bus išduodami 6 val. sertifikatai. BŪTINA išankstinė registracija el.adresu lvga@lva.lt ir tel. (8-37) 267971.

Dalyvio mokestis: asociacijos nariams – 50 lt, ne asociacijos nariams – 100 lt.

Labai prašytume pinigus už dalyvavimą seminare iš anksto pervesti į LVGA sąskaitą (rekvizitai laiško apačioje).

LVGA
Tilžės g.18 LT-47181, Kaunas
Įmonės kodas 135144755
AB DnB NORD bankas
Banko kodas 40100
Sąskaitos Nr. LT244010042500003454

 

 

Dienotvarkė:

 

9.30. Dalyvių registracija.
10.00. Ekologinės maisto gamybos tikslai ir principai, teisinė bazė, sertifikavimas, kontrolė, įmonėje vedama dokumentacija.
10.45. Ekologiškos žaliavos perdirbimas, ekologiško maisto gamyba. Tinkami naudoti maisto ruošimo būdai.
11.30. Reikalavimai ekologiškų produktų sudėčiai, pakavimui, laikymui, gabenimui, ženklinimui, realizavimui.
12.15. Kavos pertraukėle.
12.45. Tam tikri produktai ir medžiagos, skirti naudoti gaminant perdirbtą ekologišką maistą. Leidžiami neekologiški ingredientai.
13.30. Etiniai maisto aspektai. Ekologiški produktai.
14.15. Kavos pertraukėlė.
14.30. Natūralūs augalinio maisto toksinai.
15.15. Antimutageniški maisto komponentai.
16.00. Raugai saugios duonos gamyboje.
 

Parašykite komentarą

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.