03-04 Paramos renginys Ukrainoje vykstančio karo padariniams naikinti

Renginio metu surinktos lėšos (pasirašius paramos perdavimo sutartį) bus pervedamos BlueYellow.lt iniciatyvai, kuri daug metų remia Ukrainos ginkluotąsias pajėgas ir nuo karo nukentėjusius civilius.

Visi mes veterinarijos gydytojai esame empatiški, jautrūs savo srities specialistai kasdien gydome mylimiausius, brangiausius žmonių draugus. Todėl dažnai nepagalvojame apie kitą sritį pasirinkusius kolegas, todėl šį neeilinį formatą pasirinkome būtent kilniam tikslui.

Kviečiame keletui valandų susiburti nuotoliniu būdu ir pabendrauti su kolegomis, kurie pasirinko smulkių gyvūnų praktiką, stambių gyvūnų praktiką, bendrą praktiką, veterinarijos mokslo plėtrą ir vystymą bei valstybinį darbą,

Taip pat pakvietėme Psichologę specialistę, kuri atsakys į mums rūpimus klausimus ir pasidalins keletu patarimų kaip susitelkti, susikaupti užplūdus baimės ir panikos emocijoms.

Paramos renginys vyks 2022 Kovo 4 d. nuo 15 val.

Veterinarijos gydytojams bus suteikiamos 3 val. kvalifikacijos kėlimui.

Būtina registracija: REGISTRACIJA

Dalyvauti renginyje kviečiame visus veterinarijos gydytojus.

LVGA Teams talpina 250 žmonių, todėl susidarius didesniam dalyvių skaičiui negalinčius prisijungti gyvai, kviesime žiūrėti įrašą po renginio.

Renginio kaina 30 EUR, norintys prisidėti daugiau kviečiami tai daryti!

VISOS surinktos lėšos bus pervedamos nuo karo nukentėjusiems paremti.

Pavedimus už renginį kiekvienas dalyvis atlieka pats:

Gavėjas: Lietuvos veterinarijos gydytojų asociacija

Sąsk.nr. LT177300010165925137

Paskirtyje nurodydamas PARAMA UKRAINAI

Parašykite komentarą

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti tinkamą svetainės veikimą. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su LVGA Privatumo politika.