Antimikrobinių medžiagų naudojimo seminarai Nemokamai

VšĮ „Tęstinio mokymo ir konsultavimo centras“ kviečia į nemokamus 6 ak. val. nuotolinius seminarus „Pieninių karvių bandų sveikatingumo gerinimas optimizuojant gyvūnų gerovę ir panaudojant biopreparatus bei fitopreparatus, mažinant antibiotikų naudojimą ir patogeninių mikroorganizmų atsparumo antibiotikams išsivystymą“.


Seminaras registruotas LVGA.


Seminaro temos:
• Antibiotikų sunaudojimo veterinarijoje situacija – tendencijos Lietuvoje ir pasaulyje. Didėjančio bakterijų atsparumo antibiotikams problematika.
• Dažniausios karvių ir veršelių virškinimo ir kvėpavimo sistemos ligos, kurių gydymui naudojami antibiotikai. Ligų gydymas ir profilaktika. Gydymo strategijos parinkimas atsižvelgiant į bandos dydį ir laikymo technologijas. Vyraujantys patogeniniai mikroorganizmai Lietuvos pieno ūkiuose.
• Priemonės, užkertančios kelią infekcinių ligų plitimui. Gyvulių sveikatingumo gerinimo ir gyvūnų gerovės optimizavimo svarba ir būdai
• Kryptingas ir racionalus antibiotikų naudojimas pieno ūkiuose siekiant sumažinti atsparių antibiotikams mikroorganizmų atsiradimą ir jų plitimo galimybes. Kaskados principo taikymas gydant infekcinius galvijų susirgimus. Vakcinacija – viena iš svarbiausių priemonių galvijų imuniteto stiprinimui.
• Alternatyva antibiotikams – inovatyvūs biopreparatai ir fitopreparatai galvijų infekcinių ligų prevencijai ir gydymui.


Seminarai bus organizuojami:

  1. 2022 m. vasario 22 d.
  2. 2022 m. kovo 03 d.
  3. 2022 m. kovo 08 d.
  4. 2022 m. kovo 15 d.
  5. 2022 m. kovo 21 d.
  6. 2022 m. kovo 22 d.

Dalyvių skaičius ribotas. Norintiems dalyvauti būtina išankstinė registracija tel. 8 670 29105.

4 komentarai apie “Antimikrobinių medžiagų naudojimo seminarai Nemokamai”

Parašykite komentarą

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti tinkamą svetainės veikimą. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su LVGA Privatumo politika.