2021 04 LSMU prasideda Radiacinės saugos kursai

2021 m. balandžio 19 – 28 dienomis LSMU Veterinarijos akademijoje, Maisto saugos ir kokybės katedroje vyks kursai asmenims, būsiantiems atsakingais už radiacinę saugą tema: „Pradinio radiacinės saugos mokymo programa asmenims, atsakingiems už radiacinę saugą veterinarijoje“.
Programos apimtis 60 val. (2,3 ECTS).

2021 m. balandžio 26 – 28 dienomis LSMU Veterinarijos akademijoje, Maisto saugos ir kokybės katedroje vyks kursai veterinarijos gydytojams, dirbantiems su jonizuojančiosios spinduliuotės šaltiniais, tema: „Periodinio radiacinės saugos mokymo programa su jonizuojančiosios spinduliuotės šaltiniais dirbantiems veterinarijos gydytojams“.
Programos apimtis 15 val. (0,5 ECTS).

2021 m. balandžio 26 – 28 dienomis LSMU Veterinarijos akademijoje, Maisto saugos ir kokybės katedroje vyks kursai asmenims, atsakingiems už radiacinę saugą (mokyti organizuoti ir užtikrinti Radiacinės saugos centro išduotos licencijos ar laikinojo leidimo sąlygų laikymąsį, užtikrinti darbuotojų, pacientų ir padedančiųjų asmenų saugą vykdomų procedūrų metu) veterinarijoje, tema: „Periodinio radiacinės saugos mokymo programa asmenims, atsakingiems už radiacinę saugą veterinarijoje“.
Programos apimtis 17 val. (0,6 ECTS).

2021 m. gegužės 3-7 dienomis LSMU Veterinarijos akademijoje, Maisto saugos ir kokybės katedroje vyks kursai veterinarijos gydytojams, dirbsiantiems su jonizuojančiosios spinduliuotės šaltiniais, tema: „Pradinio radiacinės saugos mokymo programa su jonizuojančiosios spinduliuotės šaltiniais dirbsiantiems veterinarijos gydytojams“.
Programos apimtis 30 val. (1,0 ECTS).

Dėl registracijos klausimų kreiptis: marija.ivaskiene@lsmuni.lt (tel.: 869934060) dėl kursų informacijos: gintare.zakariene@lsmuni.lt
Maksimalus kursantų skaičius 10 žmonių.

Kursai LVGA neregistruoti, reikalingi asmenims, kurie planuoja arba jau dirba su spinduliuotės šaltiniais.

Parašykite komentarą

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti tinkamą svetainės veikimą. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su LVGA Privatumo politika.