2021 02 25 18 val. Nuotolinis seminaras veterinarijos gydytojams.

UAB VETA bei partneris MSD Animal Health kviečia veterinarijos gydytojus į nuotolinį seminarą. Seminaro metu galėsite sužinoti naujausią informaciją apie Elektroninį veterinarinių vaistų receptą, kuria pristatys VMVT atstovas. MSD Animal Health specialistai kalbės apie galvijų plaučių sveikatos įtaka ekonominiams ūkių rodikliams, taip pat pristatys efektyvią vakcinacijos programą. Programa registruota LVGA. Išklausius bus išduodami pažymėjimai (4 val.) Seminaras nemokamas.
Nuotolinis kvalifikacijos kėlimo renginys.
Programa:

  1. Elektroninis veterinarinių vaistų receptas – veterinarinių vaistų apskaitos informacinė sistema. Sigitas Siriukaitis, Patarėjas, Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba,Veterinarinių vaistų ir pašarų skyrius.
  2. Galvijų plaučių sveikatos įtaka ekonominiams pieno ūkių rodikliams. Dr. Tihomir Gorsa, MSD Animal Health gyvulininkystės skyriaus techninis patarėjas Kalba anglų – su nuosekliuoju vertimu į lietuvių kalbą.
  3. Kaip įgyvendinti efektyvios vakcinacijos programą? Dr. Edis Masnopita, MSD Animal Health gyvulininkystės skyriaus techninis patarėjas Kalba anglų – su nuosekliuoju vertimu į lietuvių kalbą.
  4. Klausimai ir atsakymai.

Registracija: https://forms.gle/Lf48dVfXHRqC5izi7


Registracija vykdoma iki 02 23
Seminaras bus transliuojamas WebEX platformoje. Nuorodos prisijungimui bus atsiunčiamos seminaro dieną.

Parašykite komentarą

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti tinkamą svetainės veikimą. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su LVGA Privatumo politika.