Apsaugos priemonės

Jau antra savaitė ieškome pagalbos iš Vyriausybės ir jos padalinių, juk veterinarų bendruomenė neatsiejama ekstremalios padėties dalis, nuo mūsų saugumo priklauso maisto patenkančio ant visų stalo ir mylimiausių draugų sveikata. Veterinarai turi galėti apsisaugoti adekvačiomis sąlygomis ir kainomis.

Padėtis rinkoje šiuo metu nepavydėtina, susisiekėme net su Kinijos pardavėjais, bėda, kad respiratorių rinkoje šiuo metu tiek mažai, kad užsisakyti jų net neįmanoma, jau nekalbant apie 10 kartų aukštesnes kainas. Kita problema, kad pilna rinka pilna apgaulės, tikriausiai sekate vietinę spaudą ir matote, kad žmonių pinigai nuplaukia už neegzistuojančius respiratorius ir kaukes. Dar viena problema su kuria susiduria pardavėjai, didžiausios siuntos stovi muitinėje dar Kinijoje, priešinasi siuntų išmuitinimui, kas prailgina siuntimo terminus ir dar padvigubina kainas.

Apskambinus visas įmanomas įmones ir tiekėjus, gavome REALŲ pasiūlymą įsigyti daugkartines kaukes, gaminamas LIETUVOJE,  kurias dabar ligoninėse naudoja ir patys medikai ir jas naudoja pacientams. Jos medžiaginės, su kišenėle vidinėje pusėje, kur galima įsidėti sterilaus marlinio audinio ar binto. Kaukes reikėtų skalbti arba išlyginti ne rečiau nei kas 4 val. Papildomai galima paprašyti, kad išpurkštų nano-sidabro priemone, kuri dar veikia ir baktericidiškai. Firmos pajėgumai 500 kaukių per dieną.

Jei kas nors iš jūsų norite įsigyti tokias kaukes perduodame jums kontaktinius duomenis, kur galėsite užsisakyti kaukes, susitarti dėl pristatymo: UAB „Taktiniai sprendimai“, Ateities g. 77-36, Vilnius. Tel. +370 657 46528, e-mail: info@tactical-solutions.eu Užsakymus galite siųsti tiesiogiai minėtai firmai.

Vienos kaukės kaina apie 3,5 € + PVM.

Dabar gavome dar vieną pasiūlymą. Firma apsiima rasti kofinansuotoją ir priimti mūsų poreikius. Todėl reikėtų dar kartą patikslinti pageidaujamus kiekius. Šioje vietoje mes jau nerizikuojame savo lėšomis, mokėtume už konkrečias prekes. Pristatymas 7 d.d.

Galutinė kaina + 5% ir + PVM

Prekė 5proc su PVM
Respiratoriai FFP2 (KN95) 4,2 4,41 5,34
Respiratoriai N95 4,6 4,83 5,84
Medicininė kaukės 3 sluoksnių 0,55 0,58 0,70
Kostiumai nesterilūs 20,1 21,11 25,54
Apsauginiai akiniai 3,7 3,89 4,70
Pirštinės įv.dydžių 100 vnt., 50 porų 14 14,70 17,79

 

Prašome dar kartą patikslinti savo pageidaujamus kiekius iki 04.09 el paštu. lvga@lvga.lt

 

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti tinkamą svetainės veikimą. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su LVGA Privatumo politika.