Centralizuoto pirkimo oganizavimas

Per poreikio išsakymui paskirtas 2 dienas buvo sulaukta daugiau nei 100 jūsų visų skambučių ir daugiau nei 200 el. laiškų. Mūsų bendras centralizuotas užsakymas siekia net 200 tūkst. vnt. vienkartinių pirštinių; 10 tūkst. vnt. respiratorių; 50 tūkst. vnt. vienkartinių kaukių; 1000 vnt. apsauginių akinių. Užsakymo vertė daugiau nei 260 tūkst. EUR
Bet DEJA mūsų užsakymas yra per mažas įmonės užsakymams, kuri ir buvo pateikusi mūsų siųstas kainas.
Bendraujame dar su keliomis įmonėmis, tačiau kainos rinkoje nėra adekvačios mūsų poreikiams. Vis dar stengiamės rasti bent kokį sprendimą.
Skubinome Jus visus siųsti poreikius tam, kad galėtume su konkrečiais skaičiais kreiptis pagalbos į valstybės institucijas. Prašymai buvo išsiųsti į VMVT (jų situacija dar sudėtingesnė dėl viešųjų pirkimų, nors gavome ir iš jųs keletą tiekėjų adresų, tačiau visi tegali pažadėti kažkada…), LRS Kaimo reikalų komitetą (dalyvavo ir ŽŪ ministras) ir videokonferenciniame posėdyje praeitą penktadienį turėjome progą išsakyti savo problemą (žiūr. ŽŪR informaciją). LRS KRK papildomai peradresavo mūsų pagalbos prašymą LR Visuomenės sveikatos departamentui, Sveikatos apsaugos ministerijos Ekstremalių sveikatai situacijų centrui. Kol kas mums padėti mechanizmo nerado nei viena institucija, nors ir neprašome visko gauti nemokamai, mes juk planuojame susimokėti rinkos prašomas kainas, siekiant apsaugoti save ir kitus.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti tinkamą svetainės veikimą. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su LVGA Privatumo politika.