LSGVGA ir FECAVA CE seminaras Kaune

LSGVGA ir FECAVA CE  seminaras „Chirurgija smulkių gyvūnų klinikoje. Kaip pasiekti sėkmės, sutaupyti laiką ir pinigus pilvo ertmės chirurgijoje!  Mano šuo sunkiai kvėpuoja  Chirurginiai kvėpavimo takų ligų aspektai.

 

Seminaro data : 2019 kovo 15 d

 

Lektorius: Gilles Dupré, Univ.-Prof. Dr.med.vet. Dipl.ECVS

 

9:00 – 11:00 Efektyvus pilvo atvėrimas, ištyrimas ir užvėrimas.  Chirurgo geriausias draugas – taukinė.

11:00-11:30 Kavos pertraukėlė

11:30-13:00 Pagrindiniai principai ir technika virškinimo trakto chirurgijoje. Patarimai ir gudrybės kasdieninėje chirurgijoje.

13:00-14:00 Pietūs

14:00-15:00 Brachicefalinis sindromas: tu gali padėti šiems šunims.

15:00-16:00 Mano labradoras lekuoja. Ar tai gerklų paralyžius? Ką aš galiu padaryti?

16:00-16:30 kavos pertraukėlė

16:30-17:30 Mano jorkšyras kosėja: Ką aš galiu padaryt esant trachėjos kolapsui?

 

Seminaras vyks anglų kalba su sinchroniniu vertimu į lietuvių kalbą

 

Registracijos kaina :

LSGVGA ir kitų FECAVA asociacijų nariams 95 eurai

Studentams – LSGVGA nariams 55 eurai

Ne nariams – 130 eurų

 

Registracija vykdoma iki 2019-03-10

LSGVGA nariai registruojasi www.lsgvga.lt svetainėje

Ne LSGVGA nariai registruojasi elektroniniu paštu lsgvga@gmail.com

 

Seminaro vieta: Kaunas, Europa Royale viešbutis (Miško 11, Kaunas, http://www.groupeuropa.com/europa_royale_lt/kaunas_viesbutis/ c)

 

 

Gilles Dupre baigė rezidentūros studijas Prancūzijoje, o chirurginę praktiką rezidentūros metu atliko Prancūzijoje ir Jungtinės Amerikos Valstijose. Kaip chirurgo vadovas jis dirbo 17 metų vienoje stambioje referentinėje Paryžiaus klinikoje. 2005 metais jis buvo pakviestas dirbti Vienos veterinarinės medicinos universitete kaip Profesorius smulkių gyvūnų chirurgijoje bei chirurgijos, oftalmologijos, odontologijos, fizioterapijos skyrių klinikos vadovu. Šiuo metu, jis vadovauja 50 žmonių komandai. Universiteto profesorius Dr. Gilles Dupre yra diplomuotas veterinarijos chirurgas Europos koledže bei diplomuotas žmonių pneumologijos ir torakoskopijos chirurgijoje. Gilles Dupre yra Europos pažengusios veterinarijos studijų mokyklos (European School for Advanced Veterinary Studies – ESAVS) programos direktorius ir komisijos narys. Jis taip pat yra Europos veterinarijos chirurgijos koledžo (European College of Veterinary Surgeons – ECVS) komisijos narys. Jis taip pat teikia paramą visoje Europoje smulkių gyvūnų chirurgijos skyriams ir plėtoja chirurginio mokymo programas. Tokia jo veikla kaip paskaitos, mokymai leidžia jam daug keliauti ir pristatyti temas, kuriomis jis itin domisi, kaip pavyzdžiui:  minimaliai invazinė chirurgija, onkologinė chirurgija ir audinių rekonstrukcija, viršutinių kvėpavimo takų ir minkštųjų audinių chirurgija.Profesorius Dupre publikavo šimtus straipsnių recenzuojamuose žurnaluose, prižiūri daugelį disertacijų bei yra parašęs daugelį chirurginių knygų skyrių. Jis yra atraumatinės chirurgijos aistringas mokytojas ir advokatas, kas yra sėkmingos chirurgijos pagrindas.

 

Parašykite komentarą

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti tinkamą svetainės veikimą. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su LVGA Privatumo politika.