Kursai atsakingiems už radiacinę saugą

2019 m. sausio 28 – vasario 6 dienomis LSMU Veterinarijos akademijoje, Maisto saugos ir kokybės katedroje vyks kursai asmenims, būsiantiems atsakingais už radiacinę saugą tema: Pradinio radiacinės saugos mokymo programa asmenims, atsakingiems už radiacinę saugą veterinarijoje“.

Programos apimtis 60 val.  (2,3 ECTS).

Radiacinės saugos centro sprendimu šis kursas įvertintas kaip atitinkantis atsakingųjų už radiacinę saugą veterinarijoje pradinių mokymų reikalavimus, o asmenys, išklausę kursą ir išlaikę egzaminą, įgyja teisę būti atsakingais už radiacinę saugą veterinarijoje.

Mokymai vyks adresu: Tilžės g. 18, Kaunas, LSMU Veterinarijos akademija, 4 rūmai, 208 kab., nuo 9.00 val.

Vadovaujantis LSMU Rektoriaus įsakymu 2018-11-16 Nr. V-925 kursų kaina vienam asmeniui 303.00 EUR (+6,00 EUR už pažymėjimą).

Norintieji dalyvauti kursuose  turi registruotis www.medas.lt. Kurso kodas KMU829 (https://medas.lt/kursas/228886943).

Įėjus, spausti „naujo specialisto registracija“, užpildyti savo vartotojo paskyrą ir susikurti prisijungimo duomenis: vartotojo vardą ir slaptažodį. Prisijungę pagal šiuos duomenis, tapsite sistemos vartotoju ir galėsite pateikti paraišką į kursą. Jei pildant savo paskyrą nerasite reikiamos įstaigos, pasirinkite brūkšnelį. Norintys gauti sąskaitą-faktūrą, savo paskyroje turi įrašyti įmonės rekvizitus.

Registracija prasideda gruodžio 4 d. Užsiregistravusiems kursų dalyviams bus išsiųstas kelialapis su sąskaita apmokėjimui.

Mokėjimo kvitą ar banko išrašą pateikti registruojantis į kursus pirmąją kursų dieną.

Dėl registracijos klausimų kreiptis: marija.ivaskiene@lsmuni.lt (tel.:869934060), dėl kursų informacijos:  andrius.stepaniukas@lsmuni.lt

Maksimalus kursantų skaičius 20 žmonių.

Parašykite komentarą

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti tinkamą svetainės veikimą. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su LVGA Privatumo politika.