LVGA Maisto kontrolės sekcijos seminaras „Maistas ir sveikata”

LSMU Veterinarijos akademija Veterinarijos fakultetas

SEMINARO „Maistas ir sveikata“ ir RENGINIO „Maisto šventė“ PROGRAMA

2018 05 08

I dalis: Seminaras „Maistas ir sveikata“ (Tilžės g. 18, 5 korp., Konferencijų salytė).

Organizatoriai: prof. Gražina Januškevičienė, LSMU Maisto saugos ir kokybės katedra, LVGA Maisto kontrolės sekcija.

800 – 8 25                    Dalyvių registracija

825 – 830                Įžanginis žodis – LSMU VF Maisto saugos ir kokybės katedros prof. Gražina Januškevičienė

830– 850                 „Maisto sauga Lietuvoje“ –  VMVT Maisto skyriaus vyriausiasis specialistas-valstybinis maisto produktų inspektorius Jonas Valuta

855 – 925                     „Verotoksigeninės E. coli mėsos gaminiuose ir galima rizika visuomenės sveikatai“ –   MVRVI, Maisto rizikos vertinimo skyriaus vedėja Indrė Stoškuvienė

930 – 955                     „Kokie veiksniai lemia maisto produktų pasirinkimą ir vartojimą?“ – LSMU VSF Profilaktinės medicinos katedra, doc. Vilma Kriaučionienė

1000–1020              „Galimybė rinkis sveikesnius sūrio gaminius“ – AB „Vilkyškių pieninė, vyr. inžinierė – technologė Deimantė Žukauskaitė

1025 –1045             Mėsos gaminiai  –  ar valgyti, ar ne?“ LSMU VF Maisto saugos ir kokybės katedros profesorė Gintarė Zaborskienė

1050 –1110             „Natūralių bioaktyvių komponentų panaudojimas dešrų saugos ir kokybės gerinimui“LSMU VF Maisto saugos ir kokybės katedros lektorė Anita Rokaitytė

1110 – 1135            Diskusija

 

II dalis: „Maisto šventė“ (Tilžės g. 18, 4 korp., Aktų salės priesalis („Žalčio salė“).

Organizatoriai: LSMU VF Maisto saugos ir kokybės katedra, Veterinarinės maisto saugos ir Maisto mokslo studijų programų studentai.

12001210                  Šventės atidarymas

12101230                 Šventės esmė, tvarka, nominacijos – prof. Dalia Sekmokienė, prof., Loreta Šernienė, doc. Aistė Kabašinskienė

1230 – 1330                Produktų degustacija ir vertinimas

1330 – 1400                Koncertas, siurprizai, mįslės, balsų skaičiavimas

1400 –1415                 Skaniausių – išradingiausių patiekalų autorių apdovanojimas (studentų organizacinis komitetas)

P.S. Seminaro dalyviams bus išduodami 6 val. kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimai.

Parašykite komentarą

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti tinkamą svetainės veikimą. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su LVGA Privatumo politika.