Seminaras “Galvijų neužkrečiamos ligos: praeitis, dabartis,ateitis”

KVIETIMAS
Galvijų neužkrečiamos ligos: praeitis, dabartis, ateitis (6 val.)
Praktiniai-teoriniai kvalifikaciniai mokymai, skirti Veterinarijos akademijos 80-čio paminėjimui

VIETA:
LSMU VA 5 korpusas, “Žalčio salėje” DATA: Gruodžio 16 d.
LAIKAS: 10:00 val.
Išankstinė registracija būtina iki
2016 m. gruodžio mėn. 12 d.
I-V 8:00 -17:00 val.:
+ 370 37 36 34 04/ +370 614 255 94

Seminaras registruotas LVGA.
Seminaro dalyvio mokestis LVGA nariams 20 €, ne nariams- 30 €.
Mokymų organizatoriai ir rengėjai:
LSMU Veterinarijos akademija
Stambiųjų gyvūnų klinika

Darbotvarkė


9.00-10.00. Dalyvių registracija
10.00-10.15. Įžanginis žodis. LSMU VA kancleris prof. Mindaugas Malakauskas. VF dekanė prof. Vita Riškevičienė
I dalis – Karvių reprodukcinių sutrikimų diagnostika, gydymo ir profilaktikos raida per 20 metų.
Moderatorius prof. Henrikas Žilinskas
10.15-11.00. Karvių reprodukcinių sutrikimų diagnostika ir gydymas pieninių galvijų bandose. Praeities patirtis. Prof. emeritas Eugenijus Aniulis
11.00-11.45. Aukšto produktyvumo pieninių galvijų bandos reprodukcinės vadybos strategija. Dr. Arūnas Rutkauskas
11.45-12.15. Kavos pertrauka
II dalis – Karvių metabolinių susirgimų diagnostikos, gydymo ir profilaktikos raida per pastaruosius 20 metų.
Moderatorius UAB „Baltic agro“ produktų grupės vadovas Saulius Kontrimavičius.
12.15-13.00. Galvijų vidaus ligų diagnostikos, gydymo ir profilaktikos raida per pastaruosius 20 metų.
Doc. emeritas Antanas Bernatonis
13.15-14.00. Galvijų metabolinių susirgimų etiologija, diagnostika ir profilaktikos priemonės šiuolaikiniuose pieno ūkiuose.
Doc. Ramūnas Antanaitis
14.00-14.45. Inovatyvių šėrimo technologijų taikymas aukšto produktyvumo bandose. UAB „Baltic agro“ produktų grupės vadovas Saulius Kontrimavičius.

 

 

KVIETIMAS
Galvijų neužkrečiamos ligos: praeitis, dabartis, ateitis (6 val.)
Praktiniai-teoriniai kvalifikaciniai mokymai, skirti Veterinarijos akademijos 80-čio paminėjimui

Parašykite komentarą

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.