Dėl 2015 metų LVGA krepšinio turnyro

PROJEKTAS

 

 Lietuvos veterinarijos gydytojų asociacijos 2015 metų

krepšinio turnyro nuostatai

Turnyre dalyvauja  komandos:

 

                               

 

    

Varžybos vyksta vieno rato sistema. Kiekviena iš komandų sužaidžia po penkias rungtynes. Dėl rungtynių vietos ir laiko komandos draugiškai susitaria tarpusavyje. Jeigu nesutariama-kreipiamasi į turnyro organizacinį komitetą el. paštu v.bizokas@lva.lt , arba tel. 8 686 10333. Po organizacinio komiteto „pabarimo“ komandos vis dėlto privalo draugiškai  susiderinti rungtynių laiką ir vietą. Pusfinaliuose susitinka 1-4 ir 2-3 vietas galutinėje turnyro lentelėje užėmusios komandos. Aikštės šeimininkai-aukštesnes vietas turnyro lentelėje  užėmusios komandos. V ir kitas  vietas komandos išsiaiškina tarpusavio rungtynėmis, jeigu visi turnyrinės lentelės rodikliai vienodi (vietos reikalingos tam, kad komandos gautų papildomus įskaitinius  taškus už krepšinio turnyrą planuojamoje 2015 metų LVGA sporto ir kultūros šventėje Panevėžyje).

Pusfinalių porų nugalėtojai žaidžia finale dėl I-II vietos, pralaimėjusios komandos – dėl III-IV vietos. Finalas ir rungtynės dėl III-IV vietų numatytos 2015 metų balandžio pabaigoje arba gegužės  pirmoje pusėje  LSMU Veterinarijos akademijos sporto salėje.

Rungtynėse žaidžiami 4 kėliniai po 10 min., stabdant laiką. Už pergalę skiriami 2 tšk., pralaimėjimą – 1 tšk., už neatvykimą į rungtynes sutartu laiku ir be pateisinamos priežasties– 0 tšk.

Komanda šeimininkė (arba abipusiu susitarimu) turi pasirūpinti varžybų organizaciniais reikalais: sporto sale, teisėjais, sekretoriatu, rungtynių protokolo atsiuntimu į LVGA būstinę Kaune (LVGA, Tilžės g.18, faks. 8-37-267971, el.p. v.bizokas@lva.lt arba lvga@lva.lt, ), susitarimu su varžovų komanda dėl numatomos rungtynių datos, transportu, varžovų komandos priėmimu. Jeigu svečių komanda išreiškia norą, ji turi teisę į varžybas pasikviesti vieną rungtynių teisėją.

Esant abipusiam komandų susitarimui, rungtynių vieta gali būti keičiama.

Komandos paraiškas dalyvauti turnyre su komandos dalyvių sąrašu atsiunčia el. paštu v.bizokas@lva.lt iki š.m. gruodžio 01 dienosKomandoje gali būti tik LVA ir LSMU VA baigę absolventai (veterinarijos gydytojai, gyvulininkystės technologai, veterinarinės maisto saugos specialistai) bei ne daugiau kaip po vieną „legionierių“, t.y. atstovą, įtrauktą į komandos dalyvių sąrašą, kuris nėra baigęs aukščiau nurodytų  mokyklų ir nežaidžia LKL ir NKL lygose. Turnyro eigoje žaidėjai negali pereiti iš vienos į kitą komandas. Komandos vadovai turi pasirūpinti, kad komandos žaidėjai paraiškoje pasirašytų, kad žaidėjas yra pasitikrinęs sveikatą ir už ją pats atsako.

 

 

 

2014 metų spalio 23 diena

 

 

Turnyro organizacinio komiteto vardu, pagarbiai V. Bižokas.

 

 

 

 

Lietuvos veterinarijos gydytojų asociacijos 2015 metų krepšinio turnyras

“X”  KOMANDOS   PARAIŠKA  DALYVAUTI  LVGA  2015 M. KREPŠINIO TURNYRE

 

 

Komanda:

Komandos vadovai (treneriai):  (vardas, pavardė, tel./faksas/el.paštas)

         

Eil. Nr.

Žaidėjo vardas, pavardė

Darbovietė,  pareigos

Gimimo data

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komandos vadovas  (vardas, pavardė, parašas)

 

Data

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komandos pavadinimas ____________________________

Žaidėjų sveikatos tinkamos būklės patvirtinimas dalyvauti LVGA krepšinio 2015 m. turnyre.

 

Aš, kaip komandos narys, savo parašu tvirtinu, kad pasitikrinau gydymo įstaigoje savo sveikatos būklę bei galiu žaisti krepšinį ir dalyvauti LVGA krepšinio 2014 m. turnyre. Įvykus bet kokiems sveikatos sutrikimams rungtynių metu, organizatoriams pretenzijų neturėsiu.

 

Eil.

Nr.

Vardas, pavardė

Darbovietė

Parašas

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

 

 

 

Komandos vadovas   _________________________         Data_______________________

                                    (vardas, pavardė, parašas)

 

Parašykite komentarą

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti tinkamą svetainės veikimą. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su LVGA Privatumo politika.