Seminaras „Augalinių žaliavų ir produktų gamybos inovatyvios technologijos ir produkcijos sauga“
LSMU VA aktų salė, 2013 04 17 d.
Laikas, val.
|
Paskaitų temos
|
Lektorius
|
10.00 – 11.00
|
Natūralios priemonės grūdų sėklų apdorojimui – cheminių beicų alternatyva
|
Prof. habil. dr. Gražina Juodeikienė (Kauno technologijos universitetas, Maisto produktų gamybos technologijos katedra)
|
11.00 – 12.00
|
Nepageidaujami junginiai, susidarantys bio- etanolio gamyboje; Kepinių saugos aspektai
|
Doc. dr. Elena Bartkienė (Lietuvos sveikatos mokslų universitetas, Maisto saugos ir kokybės katedra)
|
12.00 – 12.30
|
PERTRAUKA
|
|
12.30 – 13.25
|
Išskirtinės kokybės grūdų produktai ir jų gamybai keliami reikalavimai
|
Doc. dr. Loreta Bašinskienė (Kauno technologijos universitetas, Maisto produktų gamybos technologijos katedra)
|
13.25 – 14.15
|
Atsinaujinančių išteklių – įvairios augalinės kilmės biomasės – panaudojimas fermentacijos pramonėje
|
Dr. Daiva Vidmantienė (Kauno technologijos universitetas, Maisto produktų gamybos technologijos katedra)
|