LVGA MKS seminaras 2013 04 17 d.

 

 
Seminaras „Augalinių žaliavų ir produktų gamybos inovatyvios technologijos ir produkcijos sauga“
LSMU VA aktų salė, 2013 04 17 d.
 
 
 
Laikas, val.
Paskaitų temos
 
Lektorius
 
10.00 – 11.00
Natūralios priemonės grūdų sėklų apdorojimui – cheminių beicų alternatyva
Prof. habil. dr. Gražina Juodeikienė (Kauno technologijos universitetas, Maisto produktų gamybos technologijos katedra)
11.00 – 12.00
Nepageidaujami junginiai, susidarantys bio- etanolio gamyboje; Kepinių saugos aspektai
Doc. dr. Elena Bartkienė (Lietuvos sveikatos mokslų universitetas, Maisto saugos ir kokybės katedra)
12.00 – 12.30
PERTRAUKA
12.30 – 13.25
Išskirtinės kokybės grūdų produktai ir jų gamybai keliami reikalavimai
Doc. dr. Loreta Bašinskienė (Kauno technologijos universitetas, Maisto produktų gamybos technologijos katedra)
13.25 – 14.15
Atsinaujinančių išteklių – įvairios augalinės kilmės biomasės – panaudojimas fermentacijos pramonėje
Dr. Daiva Vidmantienė (Kauno technologijos universitetas, Maisto produktų gamybos technologijos katedra)
 

Parašykite komentarą

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.