LVGA Maisto kontrolės sekcijos seminaras

 

 
LVGA maisto kontrolės sekcijos seminaras „Kenkėjai maisto įmonėse, jų keliama rizika, prevencijos priemonės“
 
 
2012 rugsėjo 28 diena, LSMU Veterinarijos akademija
aktų salės priešsalis, "Žalčio salė"
Registracija 9 val.
Pradžia 10 val.
 
Seminaro programa:
 
10.00-11.30. Maisto produktų kenkėjai, jų daroma žala, galima rizika žmogaus sveikatai (prof. G.Januškevičienė, LSMU Maisto saugos ir kokybės katedra).
 
11.30-12.15.  Sandėlių ir grūdų kenkėjai, jų nustatymas, prevencijos priemonės (doc. Elena Bartkienė, LSMU Maisto saugos ir kokybės katedra).
 
12.15-13.00.   Pietų pertrauka.
 
13.00- 13.45.  Duonos ligos (doc. Elena Bartkienė, LSMU Maisto saugos ir kokybės katedra).
 
13.45-14.30.  Grūdų apdorojimas, ekstruzija ir ekstrudatų panaudojimas maisto pramonėje (doc. Elena Bartkienė, LSMU Maisto saugos ir kokybės  katedra).
 
14.30-15.00. Diskusijos.
 
Seminaras: veterinarijos gydytojams inspektoriams, privatiems veterinarijos gydytojams, maisto įmonių atstovams.
Seminaro mokestis ne LVGA nariams 70, 0 Lt, LVGA nariams 30 Lt., LSMU Veterinarijos akademijos doktorantams, magistrantams, rezidentams ir studentams seminaras nemokamas.
 
 

Parašykite komentarą

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti tinkamą svetainės veikimą. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su LVGA Privatumo politika.