LVGA maisto kontrolės sekcijos seminaras „Kenkėjai maisto įmonėse, jų keliama rizika, prevencijos priemonės“
2012 rugsėjo 28 diena, LSMU Veterinarijos akademija
aktų salės priešsalis, "Žalčio salė"
Registracija 9 val.
Pradžia 10 val.
Seminaro programa:
10.00-11.30. Maisto produktų kenkėjai, jų daroma žala, galima rizika žmogaus sveikatai (prof. G.Januškevičienė, LSMU Maisto saugos ir kokybės katedra).
11.30-12.15. Sandėlių ir grūdų kenkėjai, jų nustatymas, prevencijos priemonės (doc. Elena Bartkienė, LSMU Maisto saugos ir kokybės katedra).
12.15-13.00. Pietų pertrauka.
13.00- 13.45. Duonos ligos (doc. Elena Bartkienė, LSMU Maisto saugos ir kokybės katedra).
13.45-14.30. Grūdų apdorojimas, ekstruzija ir ekstrudatų panaudojimas maisto pramonėje (doc. Elena Bartkienė, LSMU Maisto saugos ir kokybės katedra).
14.30-15.00. Diskusijos.
Seminaras: veterinarijos gydytojams inspektoriams, privatiems veterinarijos gydytojams, maisto įmonių atstovams.
Seminaro mokestis ne LVGA nariams 70, 0 Lt, LVGA nariams 30 Lt., LSMU Veterinarijos akademijos doktorantams, magistrantams, rezidentams ir studentams seminaras nemokamas.