Mugė Prancūzijoje

 

 
KVIETIMAS DALYVAUTI TARPTAUTINöJE KONFERENCIJOJE-MUGÄ-JE
Tautinis paveldas, aplinkosauga, inovacijos, kaimo plėtra ir bendradarbiavimo perspektyvų kūrimas
Europos Sąjungoje
I-oji Europos vietinių produktų mugė Prancūzijoje
2012 gegužės 7-16 dienomis
Kelionės metu lankysimės tarptautinėje konferencijoje: I-oje Europos vietinių produktų mugėje
Prancūzijoje, kuri vyks gegužės 10-12 dienomis. Važiuodami į Prancūziją susitiksime su Vokietijos VVG,
pasikeisime gerąja patirtimi. Prancuzijoje Le Puy en Velay vietovėje susitiksime su Europos šalių
delegacijomis, vietos veiklos grupėmis, žemės ūkio atstovais, verslininkais, dirbančiais vietinių
produktų srityje, susipažinsime su įvairių šalių vietiniais produktais Yra galimybė ir Lietuvos atstovams
dalyvauti mugėje pristatant savo gamybos produkciją.
I-oji Europos vietinių produktų mugė yra LEADER tarptautinio bendradarbiavimo projekto, kuriame
dalyvauja Prancūzijos, Olandijos, Lenkijos, Vengrijos ir Suomijos partneriai, viena iš veiklų.
Šio vietiniams produktams skirto tarptautinio projekto tikslai:
Âo Organizuoti Europoje renginius, skatinančius maisto gamintojų konkurencingumą.
Âo Aptarti su Europos specialistais būdus, padedančius vietos maisto paveldo plėtrai ir
efektyviausiai distribucijai.
Âo Išsiaiškinti, kaip parduoti daugiau ir geriau, kaip organizuoti įvairias gamybos sritis, kaip kurti
kokybiškus produktus.
Âo Nustatyti, kaip rasti glaudesnius ryšius tarp žemės ūkio ir turizmo. Kokią įtaką viena kitai ir
valstybės ekonomikai turi šios dvi veiklos sritys. Kaip jos abi gali tarpusavyje bendradarbiauti.
Âo Skatinti vietos maisto paveldo ir turizmo sritis Europos Sąjungoje.
Âo Suteikti galimybę kiekvienam dalyviui pristatyti savo šalies produktus.
Kareivių g. 19-151, LT – 09133 Vilnius
Tel.: (8 5) 2627887, (8 5) 2613050
Faks.: (8 5) 2622476
el.paštas: info@ditma.lt
www.ditma.lt
Programa
1 DIENA Išvykstame iš Lietuvos. Kelion÷ per Lenkiją. Nakvynė viešbutyje.
2 DIENA Pusryčiai. Susitikimas su Vokietijos VVG atstovais. Važiuojame link Dijon. Nakvynė viešbutyje.
3 DIENA Pusryčiai. Vykstame į Le Puy en Velay . Susitikimas su Prancūzijos VVG atstovais. Nakvynė
viešbutyje.
4 DIENA Pusryčiai. Lankom÷s pas gamintojus. Konferencija. Diskusijų tema: ,,Vietinių produktų
skatinimas, tiesioginių pardavimų įvairūs būdai“. Kiekviena Europos delegacija originaliu būdu
prisistato save, savo regioną ir maisto produktus. Nakvynė viešbutyje.
5 DIENA Pusryčiai. Lankomės pas gamintojus. Konferencija. Diskusijų tema: ,,Kaip pasiekti kokybę
gamybos sektoriuje‘‘. Haute Loire produktų degustacija. Lankomes Le Puy mieste. Diskusijos apie
vietinius produktus ir maistą. Nakvynė viešbutyje.
6 DIENA Pusryčiai. Konferencija: ,,Turizmo ir maisto paveldo vystymo būdai“. Filmas projekto tematika.
Nakvynė viešbutyje.
7 DIENA Pusryčiai. Vykstame į Berną. Kultūrinė programa. Nakvynė viešbutyje.
8 DIENA Pusryčiai. Visa diena Jungfrai Jochane Šveicarijoje. Nakvynė viešbutyje.
9 DIENA Pusryčiai. Atvykstame į Karlovy Vary. Nakvynė viešbutyje.
10 DIENA Grįžtame į Lietuvą.
Kelionės kaina: 1 625 Lt
Į kelion÷s kainą įskaičiuota:
Âo kelionė patogiu autobusu;
Âo 9 nakvynės su pusryčiais;
Âo gido vertėjo paslaugos;
Âo dalyvavimas vietinių produktų mugėje Le Puy en Velay;
Į tarptautinį seminarą maloniai prašome registruotis:
tel. nr. 861628557, 852627887,
el.p. keliauk@ditma.lt.
Registracija iki vasario 27 dienos.
Projektų vadovė: Renata. VšĮ ,,Ditmos projektai ir KO

Parašykite komentarą

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.