Skelbiamas Lietuvos veterinarijos gydytojų asociacijos konkursas „Geriausias 2011 metų apskrities privatus veterinarijos gydytojas”

Lietuvos veterinarijos gydytojų asociacija organizuoja konkursą „Geriausias 2011 metų apskrities privatus veterinarijos gydytojas“. Preliminarūs rekomenduotini vertinimo kriterijai pridedami. Šie kriterijai yra rekomendacinio pobūdžio, galite juos papildyti arba pakeisti Jums priimtesniais. Apskričių VMVT sudaro oficialias konkurso vertinimo komisijas į kurias turėtų būti įtraukti ir LVGA rajonų pirminių organizacijų atstovai. Konkurso organizavimo tvarką nustato kiekviena apskritis. Pageidautina, kad būtų atlikta konkurse numatomų vertinti privačių veterinarijos gydytojų apklausa ir gautas išankstinis jų sutikimas. Apskričių VMVT konkurso komisijų sprendimą ir oficialius protokolus su įvertintais kriterijais prašome atsiūsti į LVGA būstinę paštu (Tilžės g.18, Kaunas), arba faksu 8-37 267971 iki 2011 metų rugsėjo mėn. 01 dienos. Apie tai mes informuosime Valstybinę maisto ir veterinarijos tarnybą ir 10 geriausių apskričių privačių veterinarijos gydytojų pagerbsime Lietuvos veterinarijos gydytojų asociacijos 40-ajame suvažiavime, kuris planuojamas 2011 m. spalio mėn. Maloniai prašome išplatinti šią informaciją bei organizuoti šį konkursą, kas pasitarnaus tolimesniam veterinarijos gydytojų darbo organizavimo, kultūros ir kvalifikacijos kėlimui. Linkime sėkmės.  LVGA Valdyba.

 

 

 

Parašykite komentarą

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti tinkamą svetainės veikimą. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su LVGA Privatumo politika.