LVGA valdybos susitikimas VMVT

    2010 metų lapkričio 25 dieną VMVT būstinėje įvyko LVGA valdybos ir Bendrosios praktikos sekcijos valdybos narių susitikimas su VMVT vadovybe. Buvo apsvarstyti tokie klausimai: 1. Dėl privačių veterinarijos gydytojų darbo po būsimos VMVT reorganizacijos ir LVGA ateities perspektyvos. 2. Dėl vieningos licencijų išdavimo komisijos. 3. Dėl kvalifikacijos kėlimo deklaracijų teikimo bei vertinimo, bei galimybių tai centralizuotai atlikti Asociacijoje. 4. Dėl kvalifikacijos  kėlimo kursų ir seminarų registravimo tvarkos. 5. Dėl LVGA narių skaičiaus didinimo perspektyvos. 6. Dėl LVGA mokesčių tarptautinėms organizacijoms. 7. Dėl veterinarijos gydytojų centralizuoto profesinio draudimo galimybių. 8. Dėl vaistų prekybos ir rinkos bei ūkininkų atsakomybės. 10. Dėl LVGA 2011 metų sporto ir kultūros šventės. 11. Dėl galimybės pacientų registracijos duomenis  kaupti kompiuterinėje laikmenoje. 12. Dėl veterinarinių darbų apmokėjimo iš valstybės lėšų.

    Dėl kiekvieno iš svarstytų klausimų buvo priimtas vienoks ar kitoks sprendimas. Su pasitarimo protokolu supažindinsime gavę jį iš VMVT. LVGA valdyba.

Parašykite komentarą

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti tinkamą svetainės veikimą. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su LVGA Privatumo politika.